top of page
BEMER Therapie

Mens

Fysische vasculaire BEMER therapie is in staat de beperkte doorbloeding van de fijnste bloedvaten te verbeteren en ondersteunt daarmee het zelfherstellende vermogen van uw lichaam.

Van groot belang is de microcirculatie in uw lichaam.

Als de kleine en fijnste haarvaten in je lichaam niet goed doorbloed zijn, krijgen je organen en weefsels niet voldoende zuurstof en belangrijke voedingstoffen. De afvalstoffen kunnen dan ook niet goed afgevoerd worden. Een beperkte microcirculatie kan stemmingsstoornissen en tal van ziektes veroorzaken of verergeren. 
 

Fysische Vasculaire BEMER therapie stimuleert de vasomotie
(pomp beweging van de bloedvaten) en helpt om je microcirculatie te verbeteren.

 

BEMER ondersteuning voor sporters en ruiters.
Door de juiste wijze van doorbloeding van de fijnste bloedvaten kunnen warming-up en cooling-down korter zijn, herstelt het lichaam sneller en is de training uiteindelijk effectiever. Er zal minder verzuring optreden en de spieren zullen sneller herstellen. De BEMER helpt ook om stress te verminderen.

2 x per dag 8 minuten dit medische systeem inzetten geeft u 24 uur per dag een optimalisering van de microcirculatie. Het medische systeem wordt zowel in klinieken als in huis toegepast en is te bestellen via uw BEMER Partner in onderstaande link:

favolabella.bemergroup.com/nl

Als BEMER Partner mag ik u uitnodigen voor een presentatie op maat.
Neem gerust contact met me op als u gezondheidswensen heeft die u graag oorzakelijk wilt benaderen.

 

Contact:​

bottom of page