top of page

Psych-K®
 

Wedstrijdstress?

Het overkomt de besten onder ons, opeens paniek rondom een wedstrijd. De meeste mensen hebben er weleens mee te maken gehad. En sommigen zo erg, dat ze alles doen om te voorkomen dat ze op een wedstrijd moeten. Dan leg je jezelf nogal een beperking op, puur en alleen door je paniek.

 

Wil je een nieuw begin?

Je kunt ervan afkomen, zodat ook jij met een grote dosis plezier op wedstrijd kunt gaan! Doe een traject bij mij en je gaat blij en zelfbewust naar je  de wedstrijd toe. Je maakt dan een nieuw begin met hoe je uitdagingen aan gaat.
Lees meer over mijn aanpak op de pagina PSYCH-K® – uiteraard is elk traject anders; de methode werkt altijd op een vergelijkbare manier.

 

Van training naar wedstrijd

Je houd van je sport en je bent fit. De trainingen van de afgelopen weken gingen als een zonnetje en je kijkt met vertrouwen naar de wedstrijd. Toch nu de grote dag nadert, merk je dat de lol langzaam wegloopt. Je begint twijfels te hebben over je eigen niveau. Je bent bang een fout te maken. Wat is dit toch?

Wedstrijdstress, schaamte, angst.

 

Ervaren ruiters en kampioenen 
Een op de drie ruiters heeft last van angst.

Ook ervaren ruiters en kampioenen kennen paniekaanvallen. En daar bovenop komt dan ook nog eens de schaamte over deze angst: Hallo? Hoe lang doe ik dit al? Waarom die stress? Ik heb toch genoeg ervaring? Waarom word ik zenuwachtig als mensen naar mij kijken? Ik vind mijn vak of sport toch leuk?

Succes verhaal Tokio 2020
 

Wil je ervan af?

Je kunt van deze onzekerheid af. Ik kan je daarbij helpen. Zodat je met zelfvertrouwen en plezier  naar wedstrijd gaat.

Neem vrijblijvend contact met me op, dan gaan we in gesprek over wat in jouw geval de mogelijkheden zijn.

Desiree Schuddemat oplosssen wedstrijdstress coaching zitlespaardrijden

Wedstrijdstress? Haal je triggers weg!.

Dressurmagzine.jpg

Goed artikel over mij in Dressuur magazine nr 2-3

bottom of page