top of page
Succes verhalen

Podiumvrees 

Desiree

Ik heb vele balansen met PSYCH-K gedaan voor meerdere onderwerpen, maar er is er een die ik graag met jullie wil delen.

Ik durfde nooit in de schijnwerpers te staan. Ik verstopte mij achter andere mensen omdat ik dacht: die zijn beter dan ik.

In het openbaar spreken, foto`s van mezelf maken, vlogs opnemen, interviews, presentaties geven voor een groep mensen, dat deed ik niet. Echt nooit want dat was stress, stress, niet te doen gewoon, stotteren, zweten, misselijk enz.

 

Na een paar balansen met PSYCH-K  heb ik hier geen last meer van. Al de bovenstaande dingen doe ik nu met veel plezier en ik vind ook nog eens heel leuk. Wat kan het leven dan leuk worden: geen stress meer voor dingen die heel belangrijk voor je kunnen zijn. Verder heb ik heel hard gewerkt om mijn software te resetten en met veel succes. Heerlijk om de regie in eigen hand te hebben.

Ik ben heel dankbaar dat ik met PSYCH-K mag werken.

Een simpele verandering in je leven

Desiree

Ik lustte niets van bonen omdat ik dat meel gevoel op mijn gehemelte heel vies vond, maar ik wilde wel graag kapucijners en erwtensoep eten.

Heb hier eerst een stress transformatie op vies gevoel gehemelte, daarna een ondersteunde overtuiging bij gedaan.

Ik vind kapucijners heerlijk.

Ik vind erwtensoep heel lekker.

Resultaat: allebei gegeten en het was heerlijk.

Hondje overleden 

Plessie

Ben blij en verbaasd met mijn behandeling van Favola Bella.

In april is mijn hondje plotseling overleden. Ik had daar veel verdriet van en moeite mee. Maar nog meer met het speeltje van hem, ik kon het niet weggooien. Iedere keer als ik het beet pakte kreeg ik een huilbui. Via een kennis ben ik bij Desiree terecht gekomen. Heb daar een sessie gedaan met resultaat.

Daarna voelde ik mij een stuk beter. Ik heb nog steeds het speeltje op de trap staan maar voel mij niet meer verdrietig en heb een rustig gevoel erbij. Denk met veel plezier aan het hondje terug maar niet meer verdrietig.

 

Angst voor paarden 

Ricardo

Van kleins af aan had ik een enorme angst voor paarden. Daarentegen is er altijd een wens geweest om als een cowboy op een paard in galop te gaan. Toen ik Desiree leerde kennen en zij mij in contact bracht met PSYCH-K, veranderde mijn hele wereld. Na de balansen die Desiree faciliteerde kon ik serieus voor het eerst in 37 jaar zonder angst op een paard zitten... in vol galop. Mijn angst voor paarden is compleet verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor liefde voor deze dieren. Zelfs zo erg dat ik regelmatig interactie zoek met paarden en hiervan erg blij word! Zoals u misschien al wel heeft kunnen zien in de mini-docu is mijn angst volledig weg. Ik heb op you tube ook nog 3 filmpjes over dit avontuur. 

A horse is a horse part 3

Goede vriend overleden 

Tim

Ik heb een fijne ervaring met PSYCH-K.

Onverwachts op jonge leeftijd overleed een vriend van mij. Het was echt een drama, ik kon alleen maar huilen en was heel boos: waarom hij.

Ik kwam in gesprek met Dees en die zei we kunnen hier samen een paar balansen mee doen. Wat een resultaat, ik kan met liefde naar hem terug kijken maar de spanning is er af. Vergeten doe ik hem nooit, maar elke dag verdrietig zijn hoeft ook niet. 

bottom of page