top of page

Psych-K®

Reset je brein

Wat kan ik voor ruiter en paard betekenen met PSYCH-K?

We kunnen samen je angsten transformeren en je belemmerende overtuigingen omzetten naar ondersteunende overtuigingen.

Weet je dat 1 op de 3 mensen last hebben van angsten en zich schamen om er voor uit te komen. 
Ben jij bang of onzeker?

Heb je last van wedstrijdstress, angst om in het bos te rijden, van je paard te vallen, om op een nieuw paard rijden?
Niet nodig: kom er voor uit en laat mij jou helpen om weer het plezier en de ontspanning terug te vinden.
 

Wat kan je verwachten van PSYCH-K?

PSYCH-K is een gebruikersvriendelijke manier om de software van je geest te herschrijven en zo de uitdraai van je leven te veranderen! Het is een spiritueel proces met voordelige psychische effecten,  het resultaat van 'een reeks intuïtieve doorbraken van het bewustzijn', ontstaan door jaren van onderzoek en duizenden sessies met individuen en groepen. Het is een eenvoudige en directe manier om belemmerende overtuigingen te vervangen op het niveau van het onderbewustzijn — waar vrijwel al het menselijke gedrag - zowel constructief als destructief — zijn oorsprong vindt.
 

Hoe werken de sessies en hoeveel sessies zijn er nodig?

Bij de 1e sessie beginnen we met een intakegesprek om te kijken wat je blokkades zijn en wat je doel is. Bij dieren vullen we een lijst in met de blokkades. Vervolgens leg ik uit wat we samen gaan doen.

Door middel van spiertesten maak je contact met je onderbewustzijn. De spierspanning in je arm is ongeveer 20% hoger bij een positief antwoord. Daarna gaan we een balans doen om stress, trauma of een belemmerende overtuiging te veranderen in een ondersteunende.

Met deze methode hoef je niet te vertellen wat je trauma is, hoe fijn is dat!

Hoeveel sessie heb je nodig: het beste is minimaal 3.

Hoelang duurt het voordat een balans werkt?

Het resultaat van de meeste balansen is meteen merkbaar, sommige hebben wat meer tijd nodig omdat daar nog actiestappen bij horen. 

De balansen voor overtuigingen hebben het beste resultaat bij SMART: specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden. Ik schrijf alles op wat we doen aan balansen en actiepunten zodat je alles nog eens rustig na kan lezen.

PSYCH-K maakt gebruik van een veiligheidsprotocol. Je krijgt namelijk wel of geen toestemming van je hogere bewustzijn en je onderbewustzijn.

Hoe werkt het met paarden of andere dieren?

Ik ga in plaatsvervanging van het dier en vervolgens werkt het hetzelfde.

Mensen zijn er bij in plaatsvervanging misschien bang voor dat er slechte overtuigingen getransformeerd kunnen worden, maar dat kan niet. Alles bij PSYCH-K werkt alleen in het hoogste en beste belang van mens of dier.

Desiree schuddemat in verbinding met je paard  favola bella
bottom of page