top of page

PSYCH-K

Reset je brein 

Wat kan je verwachten van PSYCH-K?

PSYCH-K is een gebruikersvriendelijke manier om de software van je geest te herschrijven en zo de uitdraai van je leven te veranderen! Het is een spiritueel proces met voordelige psychische effecten,  het resultaat van 'een reeks intuïtieve doorbraken van het bewustzijn', ontstaan door jaren van onderzoek en duizenden sessies met individuen en groepen. Het is een eenvoudige en directe manier om belemmerende overtuigingen te vervangen op het niveau van het onderbewustzijn — waar vrijwel al het menselijke gedrag - zowel constructief als destructief — zijn oorsprong vindt.

Hoe werken de sessies en hoeveel sessies zijn er nodig?

Bij de 1e sessie beginnen we met een intakegesprek om te kijken wat je blokkades zijn en wat je doel is. Vervolgens leg ik uit wat we samen gaan doen.

Door middel van spiertesten maak je contact met je onderbewustzijn. De spierspanning in je arm is ongeveer 20% hoger bij een positief antwoord. Daarna gaan we een balans doen om stress, trauma of een belemmerende overtuiging te veranderen in een ondersteunende.

Met deze methode hoef je niet te vertellen wat je trauma is, hoe fijn is dat!

Hoeveel sessie heb je nodig: het beste is minimaal 3.

Hoelang duurt het voordat een balans werkt?

Het resultaat van de meeste balansen is meteen merkbaar, sommige hebben wat meer tijd nodig  omdat daar nog actiestappen bij horen. 

De balansen voor overtuigingen hebben het beste resultaat bij SMART: specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden. Ik schrijf alles op wat we doen aan balansen en actiepunten zodat je alles nog eens rustig na kan lezen.

PSYCH-K maakt gebruik van een veiligheidsprotocol. Je krijgt namelijk wel of geen toestemming van je hogere bewustzijn en je onderbewustzijn.

Desiree schuddemat met een sessie voor angst met Ricardo fernadez
bottom of page