top of page

Suus Kuyten Horses BV

Super blij met mijn BEMER deken!

De BEMER ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het paard door microcirculatie. Hierdoor voelen de paarden soepeler aan en herstelt het zenuwstelsel sneller.

Floor Deckers Sporthorses

Wij gebruiken de Bemer set dagelijks voor en na het rijden van onze springpaarden. De paarden starten losser op en herstellen makkelijker en beter na het werk, wij zouden niet meer zonder kunnen of willen. Daarom gaat de Bemer bij ons overal mee naar toe, thuis, op reis en vooral op concours.

Suus kuyten horses bv Desiree schuddemat bemer_edited_edited.jpg

Volledig overtuigd!
 

Mijn naam is Mareike, 26 jaar oud en woon in het Noorden van Nederland.

Ik ben in het bezit van 3 paarden en rijd voornamelijk springen en eventing. 

Vanwege mijn Duitse oorsprong ben ik al langer op de hoogte van de Bemer. Het is

echt bizar hoe veel mensen de Bemer daar gaan testen en overgaan tot aanschaf.

Aangezien het een aanzienlijke investering is, was ik eerst sceptisch over het product en de werkwijze.

Dankzij Desiree mocht ik de deken nu uitgebreid testen en wil ik hierbij mijn ervaring delen.

Mijn paarden zijn best divers en ze lieten allemaal verschillende reacties zien.

Beginnend met mijn 15 jarige schimmelmerrie:

Ze is van zichzelf niet optimaal gebouwd en heeft een hele hoge spierspanning. Ze zit altijd strak in haar spieren en kan moeilijk ontspannen.

Toen ik de deken voor het eerst erop deed was het alsof de hele spanning /stress eruit ging. Kauwen, likken, gapen. Ze liet direct alle ontspanningstekenen zien.

Het eerste rijden was dan ook direct opmerkelijk anders. Ze was nog nooit zo soepel, ontspannen en liet zich direct vallen. Net alsof je er al een uur op had gereden.

Dit hele effect veranderde gedurende tijd niet. Het is elke dag weer een feest om haar te rijden en inmiddels staat ze lekker rustig op de poetsplaats te genieten ipv de hele tijd ongeduldig te schrapen.

Mijn 4 jarige bruine ruin:

Een paard, die gewoon goed in zijn vacht zit. Ik verwachtte daarom ook bijna geen verschil. Het is wel een bloedpaard die je onder de ruiter bezig moet houden, anders houdt hij jou wel bezig . Het rijden veranderde na het gebruiken van de Bemer deken positief. De scherpe randjes waren er af. Onder de deken viel hij echt letterlijk in slaap maar daarna was hij weer vol concentratie. De hele focus lag op eens bij mij. 

Verder is dit paard heel gevoelig. Vooral op zijn rechter kant heeft hij waar het zadel ligt en bij de schouder veel bultjes. Bultjes, die niet weggaan maar hem ook niet storen. De Bemer heeft na 10 dagen ervoor gezorgd dat de grootse hiervan al open zijn gegaan en dat de kleinere bultjes verdwenen zijn.

En last but not least: Mijn 11 jarige zwarte merrie:

De testperiode begon ook bij haar goed, wat mij bij haar opviel was vooral dat ze onder de ruiter ontzettend gemotiveerd was, meer dan anders. Ze bloeide volledig op... Maar helaas... Midden in de testperiode had deze merrie een ongeluk. Ze werd door mijn ruin geperforeerd. Letterlijk gezegd had ze dus niet twee maar drie gaten en het was een vreselijk gezicht. Na een spoedconsult van de dierenarts, waar ze van binnen én buiten weer dichtgezet moest worden, belde ik Desiree met de vraag van: Kan ik de Bemer nog wel inzetten. Het antwoord was JA! ( Als ze maar geen koorts krijgt, want dan wil je juist niet meer doorbloeding vanwege een ontsteking). Gelukkig was dit niet het geval en kon ik de BEMER vanaf nu 2 keer per dag inzetten.

Wat heel bizar was dat de hele binnenkant binnen notime helemaal zwart verkleurde. Elke dag kon ik toen zien dat de kleur weer terug kwam en binnen 10 dagen was het gewoon helemaal hersteld. 3 dagen wou de merrie helemaal niks, op de vierde dag bokte ze op eens weer blij door de bak. Ik ben ervan overtuigd dat de BEMER een grote bijdrage aan deze snelle genezing had.

 

Conclusie: Mijn verschillende paarden hebben de verschillende reacties op een prachtige manier onder bewijs gesteld. Naast kleine kwaaltjes helpt de BEMER ook bij serieuze verwondingen. Mijn paarden zijn goed onderhouden, gaan regelmatig naar de hoefsmid, fysio, tandarts en zadelmaker en toch zie ik een enorme toegevoegde waarde van dit product. Ik ben volledig overtuigd!

Bemer horseset desiree schuddemat.jpeg

Caty Hendricks -Dieren vitaliteit

Nessa vind het heel ontspannend en eet ondertussen lekker door. Daarnaast is ze met sprongen vooruitgegaan gelukkig!

Iedereen die het niet kent, dit is wat de deken o.a. doet:

De BEMER ondersteunt de doorbloeding van het paard (met een lichaamseigen pulserende elektromagnetische frequentie stimuleert Bemer-therapie de microcirculatie tot in de allerkleinste bloedvaten. Hierdoor worden zuurstof en voedingsstoffen beter opgenomen en afvalstoffen beter verwijderd), waardoor de spieren soepeler worden en er minder verzuring optreedt na inspanning. 

Ook bevordert het gebruik van de deken ontspanning in lichaam en hoofd.

En nog veel meer andere voordelen.

Caty hendricks dieren vitaliteit desiree schuddemat Bemer.jpeg
bottom of page