top of page
Tokio 2020

Ruiter: Janneke Boonzaaijer 

Paard: ACSI Champ de Tailleur

Jannneke boonzaaijer Tokio.jpg
tokio 2020 Desiree Schuddemat.jpg

Tokio 2020

Zo trots op Janneke Boonzaaijer als lid van Team NL in Tokio! En natuurlijk ook heel blij dat ik deel mag uitmaken van haar team! Topsport beoefenen gaat namelijk niet alleen over het trainen van je paard en goed paardmanagement! Aan jezelf werken door je bijvoorbeeld te laten coachen om het beste uit jezelf te halen en beter te kunnen omgaan met (wedstrijd)stress of andere mentale obstakels is minstens zo belangrijk. Janneke is zich er door onze samenwerking bewust van geworden dat vele factoren van buitenaf je (onbewust) kunnen belemmeren in je prestatie. En ze heeft geleerd hoe hiermee om te gaan en de belemmerende overtuigen om te buigen naar ondersteunende. ( met Psych-k)Hoe gaaf is dat! 

Janneke boonzaaijer tokio 2020 desiree schuddemat_edited.jpg

Foto`s Ria Boonzaaijer

2021

Ruiter: Lisanne Moesbergen

Paard: Falco

Lisanne moesbergen desiree schuddemat_edited.jpg
2022

Sinds begin van dit jaar helpt Desiree mij met mijn spanningen en stress tijdens het rijden. Ik was bang om een fout te maken en dat maakte me onzeker en ging ik voorzichtig rijden. En als het even moeilijk werd dan deed ik niks meer. Maar Desiree leert mij dat ik mijn onzekerheid moet omzetten in zelfvertrouwen. Dat ik er ook mag wezen en fouten mag maken. Ik ben blij dat Desiree mij ondersteunt in mijn voorbereiding voor een wedstrijd en tijdens een wedstrijd. We zijn er nog lang niet maar we zijn op de goede weg😊

Lisanne moesbergen bavaria eventing team desiree schuddemat.jpg

Ruiter: Carolina Moesbergen

Paard: Fincent

carolina moesbergen.jpeg

Favola bella

Het lijkt misschien lang geleden, maar voor mij is het als de dag van gisteren. De aanloop naar het EK… Voor mij was dit een lastige en stressvolle periode… Ik zat met mezelf in de knoei: ik was onzeker, durfde geen afstanden meer te rijden en ik was bang dat ik het zou verprutsen voor mijzelf, mijn paard en mijn team. 

Die onzekerheden werden erger en erger, totdat ik niet meer durfde te rijden. Dankzij Janneke kwam ik op het pad van Favola BellaDesiree heeft mij in korte tijd geholpen met mijn onzekerheden. Nooit had ik gedacht dat het mij zou overkomen en ik “geloofde” ook niet dat het zou werken. Daar heb ik mij in vergist, want wat ben ik blij met haar hulp! Ik had samen met Desiree als doel: genieten van elk moment op het EK, en dat heb ik gedaan! Nu is het bij mij anders gelopen dan verwacht, maar ik kijk met trots terug naar een fantastisch EK! Elke keer weer, als ik de filmpjes en foto’s terugkijk, word ik steeds een beetje trotser op mijzelf! En dat is het enige wat telt!

Heb jij ook last van onzekerheden, angst of voelt het alsof je jezelf niet meer bent? Vraag om hulp! Ik dacht dat ik het zelf op kon lossen, maar al snel kwam ik erachter dat dat niet ging. Wees niet bang voor het vragen van hulp! Iedereen heeft wel eens een duwtje in de rug nodig!

bottom of page