top of page
Succesverhalen ruiter en of paard

Ruiters

Pammela

Ik ben zo blij met de zitlessen van Desiree! Nadat ik van mijn paard gevallen was durfde ik niet meer rechtsom te galopperen. Met behulp van PSYCH-K en het geduld van Desiree ben ik van mijn angst afgekomen. De zitlessen van Desiree hebben me geholpen om tijdens het rijden mijn paard niet in de weg te zitten, balans en samenwerking te krijgen. Die eenheid is het mooiste wat ik had kunnen wensen. Paardrijden is weer een feest geworden en heb ik weer vertrouwen in mijn paard gekregen.

 

Claudia

Ik was heel bang geworden met springen door een ernstige val. Meerdere balansen met Desiree gedaan en met veel succes. Ik rij nu weer heerlijk zonder angst.

Marlies

Ik had altijd te veel spanning bij dressuurwedstrijden. Hoe hoger het niveau, hoe erger het werd. Ik heb nu na een paar sessies PSYCH-K geen last meer en ga vol zelfvertrouwen de ring in.

Paarden

Escobar

​Een paard was altijd onrustig in de trailer. Overtuiging gedaan: ik sta rustig in de trailer. Nu staat het paard super lief op de trailer.

Igor

Een stress transformatie gedaan op harde geluiden, had dit paard erg last van en nu niet meer.

Eros

Bang bij de hoefsmid. Overtuiging gedaan: ik ben veilig bij de hoefsmid en daarna een stress transformatie op het nagelen. Het gaat nu stukken beter. 

bottom of page