top of page
  • Foto van schrijverDesiree Schuddemat

De BEMER horseset

De BEMER Horseset is geen systeem dat je zomaar even een paar dagen probeert om te kijken of het voor jouw paard werkt. Sterker nog, je kan er na een paar dagen meestal nog geen conclusies aan verbinden.

BEMER is een medisch gecertificeerd product en de werking is in hoge mate afhankelijk van de manier waarop deze wordt gebruikt en in welke frequentie.

Elk paard is anders en er zijn zelfs contra/indicaties. Uiteraard is er een basisplan voor de introductie en voor het gebruik daarna, maar voor een optimaal resultaat is het van belang goed te kijken naar de gezondheid en leefsituatie van het paard en met die informatie samen met de eigenaar een programma op maat te maken.

Laat je voor gebruik van de BEMER Horse Set altijd goed informeren! Wil je een BEMER systeem voor je paard aanschaffen, doe dat dan bij een BEMER partner die zich heeft gespecialiseerd heeft in het werken met de Horse Set. Deze partner komt altijd langs op locatie om te kijken bij je paard of paarden, alvorens je met de deken aan de slag gaat.

Een goede BEMER partner verhuurt alleen een deken als testperiode en niet om een paard even voor twee werken te helpen. Dat laatste heeft weinig nut. Wil je optimaal effect van de deken, dan moet je die elke dag gebruiken.


11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page